Novo u našem asortimanu: Johnstone’s proizvodi od sada na policama ConColora

Novo u našem asortimanu: Johnstone’s proizvodi od sada na policama ConColora

U našim poslovnicama od sada možete pronaći proizvode jednog od najvećeg i najpoznatijeg svjetskog proizvođača boja i lakova – PPG i njihovog premium brenda Johnstone’s Trade.
Jonstone’s već više od 120 godina stvara povijest i jedan je od najistaknutijih proizvođača profesionalnih boja u Velikoj Britaniji.

Johnstone’s je područje nijansiranja boja doveo do savršenstva tako da napredni sustav miješanja boja omogućuje dobivanje više od 20.000 različitih nijansi te visoku kvalitetu i točnost boje. Johnstone’s zadovoljava ciljeve dekoratera i izvođača radova koji traže proizvode visoke kvalitete i vjeruju u najbolje rezultate svoga rada.

Ponosni smo što svojim kupcima možemo ponuditi široki spektar najkvalitetnih zidnih boja, proizvoda za zaštitu drva i metala te premaza za fasade ovog britanskog brenda koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.
Usluge miješanja boja na naprednom sustavu Johnstone’s Trade možete pronaći u našim poslovnicama u Puli, Rijeci, Crikvenici, Primoštenu, Karlovcu, Zagrebu – Dubrava, Zagreb – Srednjaci, Dugom Selu, Sisku i Osijeku – Gornji Grad.

 

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)